perjantai 20. kesäkuuta 2014

Keravan imetysflashmob

Jotta kirjoitukseni eivät jäisi vain sanoiksi, tarvitaan myös tekoja. Joten otin ja ajoin Keravalle ottaakseni osaa imetysflashmobiin. Tämä tuli myös osaksi toista projektia jonka osalta tapahtumaa taltioitiin enemmänkin.

https://www.facebook.com/Keravakaupunki/photos/a.141901372616879.31697.131377747002575/415663425240671/?type=1&theater

Tapahtumasta kirjoitettiin myös reipasotteinen blogikirjoituskin Pin the fuck ups; Oi beibi, ime mun tissiä

Ja mitä fiiliksiä tapahtumasta jäi käteen? Joukossa on voimaa. Tässä vaiheessa imetys missä sattuu nyt ei enää nostata tunteita tai hetkauta sen kummemmin. Mutta alkuaikoina, kun mietti teenkö nyt kaiken oikein, apua jos vauva alkaa huutamaan ja kaikki tuijottaa... Olisipa vaan ollut hienoa olla liikkeellä kaverin tai useammankin kanssa.

Olin kuitenkin epäileväinen ettei tämä tapahtuma tule muuttamaan tilannetta. Kuluu muutama vuosi ja taas jossain joku onneton patistaa äitiä vessaan imettämään. Tai ehkei sittenkään jos muistaa mitä viime kerrasta seurasi?

Oli kuitenkin ihanaa jutella muiden äitien kanssa, jakaa omia kokemuksia ja kertoa mitä Imetyksen tuki tekee. Etenkin tukiäitikoulutus herätti mielenkiintoa sekä mistähän löytyisi lähin aktiivinen tukiryhmä. Näitähän on onneksi ympäri Suomea ja uusia kursseja pyörähtää syksyn mittaan käyntiin.

Aurinkoista ja vähäsateista juhannusta itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti