Info

Blogi käsittelee imetystä äidin, lapsen ja ympäristön näkökulmista tuoden esille hyviä tietolähteitä ja ajantasaista tietoa. Hyödynnän myös kokemustietoa ja omat pohdinnat ovat erotettavissa tutkittuun tietoon nojaavasta tekstistä.

Tarkoituksena on käydä läpi imetyksen perusjuttuja, erityistilanteita, aiheeseen liittyvää uutisointia, opinnäytetöitä, väitöskirjoja, tutkimuksia, urbaanilegendoja, kaivella vuosisadan takaisia oppeja, uusimpia suosituksia ja imetyskulttuuria muualla maailmassa.

Tavoitteena on parantaa yleistä imetystietoutta ja imetysmyönteistä ilmapiiriä siten, että yhä useamman äidin ja lapsen imetystaival toteutuisi toivomusten mukaisesti.

Tekstit koskevat pääasiassa terveitä lapsia ja kirjoitukset puhuvat vahvasti imetyksen puolesta. Jos imetyksen turvamerkit jäävät täyttymättä, tärkein neuvo tilanteeseen kuin tilanteeseen on aina; ruoki lapsi. Jos aiot vähentää lisämaitojen määrää, ota yhteyttä neuvolasi terveydenhoitajaan.

24.10.2015 Tällä hetkellä sivuston vanhempia tekstejä päivitetään, näet lähdeluettelon yltä merkinnän jos teksti on jo päivitetty. 

Lue lisää Muutoksia Kolmen kaupan toiminnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti